20 Ekim 2010

Çorap mevsimi


Bu mevsime dair en sevdiğim şey, her türlü çorabı giyebilmek. Çorap delisiyim ezelden beri. Renkli, soket, yünlü, ince, külotlu jartiyerli dantelli, simli, desenli, pullu; onlarca çorabım var. Calzedonia favorim ama Penti, Berk ve aslında çorapçı olmamalarına rağmen Accessorize, Oysho, Mango, Zara da sık sık çorap aldığım yerler. 

Bir de bakıp bakıp da fiyatları diğerlerine oranla biraz daha yüksek olduğundan almaktan hep caydıklarım var; Falke ve Wolford. (Bu ikisi yan yana gelince sebest çağrışım yaptı: Blair Woldorf'un favori çorap markası Falke, hatta Mr. Bass onun için ta Almanya'lardan alıp getirmişti hatırlarsanız. Tamam bir süre dizi izlemeyeceğim söz!)

Her neyse, almıyor olmam bakmamı engellemiyor pek tabii. Falke'nin yeni sezonuna bakmak için internet sitesini ziyaret ettim geçen gün ve bu aşağıdaki fotoğraf beni karşıladı. Olmuş mu ama Falke yaa! O çıplak yakışıklı adamın yanına bir de kurt koyup ayağına pembe çorap giydirmek olmuş mu! Hadi giydirdin, ayakların o pozu nedir lütfen söyle bana... Vallahi çorap alasım kaçtı.






1 yorum:

diletta dedi ki...

hah hah hakkaten nedir bu ya.kurt corabi giysin. yakisikli ciplak kalsin.
corap severim bende.giysilerim siyah gri vs olur bi bakmisim ayagima rengarek kedili ayili coraplar giyiyorum:)